Air Craft Big Band med Kayo

325 325 people viewed this event.

Air Craft Big Band bildades 1984. Storbandet består av professionella musiker, musiklärare och fritidsmusiker med intresse av att utveckla och hålla storbandsmusiken levande. Bandet har genom åren mönstrat många av stadens duktiga musiker och musikelever från både kulturskola och musikgymnasium.

Air Craft Big Band har genom åren haft samarbete med många kända musiker och artister. Några namn som kan nämnas är: Svante Thuresson, Norrköpings egen världsstjärna tenoristen Nisse Sandström, tenoristen Bernt Rosengren, trombonisterna Nisse Landgren och Olle Holmquist, sångerskan och revyartisten Meta Roos, sångerskan Karin Lundin och sångaren Roger Pontare.

Kayo Shekoni är sedan många år tillbaka en välkänd sångerska och skådespelare. Kayo var en av medlemmarna i popgruppen Afro-Dite, som bland annat deltagit i Melodifestivalen

Trombonisten och sångaren Anders G Carlsson och hans kollega Mats Lundberg är tillsammans med Kayo  solister under kvällens konsert.

Övrig information

Bra att veta

Dynamos lokaler är tillgänglighetsanpassade. Ingång för rörelsehindrade från Tunnbindaregatan 37. Bilparkering på gatorna i närområdet. Restaurangen Puck'n' Roll är öppen hela kvällen. Det är inte tillåtet att ta med väskor större än 40x40x20 cm på konserterna

Insläpp - 18.00

Biljettpris, ordinarie - 250 kr

Biljettpris, medlem - 190 kr

Biljettpris, studerande - 80 kr

Air Craft Big Band med Kayo
 

Datum och tid

2024-03-13 kl 19:00

Dela med andra