Amanda Ginsburg – Tur att vi kan skratta

84 84 people viewed this event.

Amanda Ginsburg har vunnit Årets jazz på Grammisgalan både 2019 och 2021 och medverkat i Allsång på Skansen, SVT:s Nationaldagsfirande, Doobidoo och På Spåret. Hon har också fått flera priser och stipendier, däribland Sveriges kompositörers/textförfattares Jazzpris. Landet är fullt av ungdomar som genom att lyssna på och spela hennes musik introduceras till jazzmusiken.

Den 12 april släppte den redan tvåfaldigt grammisbelönande Amanda Ginsburg sitt tredje album ”Tur att jag kan skratta”

Världen saknar värme. Världen går inte att skratta åt. Ett sätt att skapa värme är att skratta tillsammans. Kanske är det då särskilt viktigt att se varandra i ögonen och skratta med varandra? Att skratta är något av det mest avväpnande som finns. Jag hoppas att vi ska skratta tillsammans!

Få kan så väl som Amanda, med humor och vemod, formulera de små sakerna i vardagen som utgör en så stor del av våra liv. Amanda Ginsburg bjuder återigen in lyssnaren till hennes jazz på svenska där de välsvarvade texterna sömlöst möter den svängiga och melodiösa musiken.

Tillsammans med sin vapendragare Filip Ekestubbe (piano) och de danska musikerna Snorre Kirk (trummor) och Anders Fjeldsted (kontrabas) bjuder Amanda publiken på värme, lite vemod och en hel del humor.

Övrig information

Bra att veta

Dynamos lokaler är tillgänglighetsanpassade. Ingång för rörelsehindrade från Tunnbindaregatan 37. Bilparkering på gatorna i närområdet. Restaurangen Puck'n' Roll är öppen hela kvällen. Det är inte tillåtet att ta med väskor större än 40x40x20 cm på konserterna.

Insläpp - 19,00

Biljettpris, ordinarie - 320 kr

Biljettpris, medlem i Crescendo - 250 kr

Biljettpris, medlem i SPF - 290 kr

Biljettpris, studerande - 80 kr

Amanda Ginsburg – Tur att vi kan skratta
 

Datum och tid

2024-11-23 kl 20:00

Dela med andra