Konserten är avslutat

Ale Möller Trio

830 830 people viewed this event.

OBS! POLISEN HAR BESLUTAT ATT INGA VÄSKOR STÖRRE ÄN 40X40X20 CM FÅR MEDFÖRAS UNDER KONSERTEN

Ale Möller är en internationellt uppmärksammad artist med stjärnstatus inte bara i Sverige utan också på de stora festivalscenerna världen över. Flerfaldig Grammis-vinnare, legitimerad legend och professor. Det började med en trumpet och ett ungdomsförhållande till jazzen. Det fortsatte i en het kärleksaffär med den grekiska musiken och sedan en djup vuxenrelation med den svenska folkmusiken. Han är en multi-instrumentalist som spelar ett brett utbud av instrument, allt från mandola och dragspel till flöjt, skalmeja och kohorn. Men framför allt är Ale Möller en musiker som arbetar sig in i källkoden av den traditionella musiken han möter, vare sig det är en grekisk rembetiko eller en envis svensk polska.

Sveriges meste och bäste multimusikant Ale Möller, bygger ett eget musiklandskap grundat på musiktraditioner från många håll. Där rör han sig fritt, påhejad av sin egen nyfikenhet. Få kan, som denna musikant och berättare, skapa tokglädje – både på och utanför scenen. Tillsammans med sina medmusikanter bjuder Ale Möller på harmonier, rytmer och anekdoter från världens alla hörn, insamlade under ett långt och spännande liv i musikens tjänst.

Medverkande:

Ale Möller: mandola, dragspel, flöjter, trumpet, skalmeja, kohorn, mm.

Johan Graden: keyboard

Olle Linder: slagverk, gitarr

Övrig information

Bra att veta

Dynamos lokaler är tillgänglighetsanpassade. Ingång för rörelsehindrade från Tunnbindaregatan 37. Bilparkering på gatorna i närområdet. Restaurangen är öppen hela kvällen.

Insläpp - 18.00

Biljettpris, ordinarie - 270 kr

Biljettpris, medlem i Crescendo - 210 kr

Biljettpris, studerande - 80 kr

Ale Möller Trio
 

Datum och tid

2023-11-15 kl 19:00

Dela med andra