”Blunda” och ”Vågen”

Blunda 450 pktr

Blunda är en nystartad septett med många olika spännande nyanser att bjuda på.
Med medlemmar som kommer från alla håll i Sverige och även Danmark presenterar de ett unikt sound som bygger på allas olika musikaliska bakgrunder.

Musiken, texten och gemenskapen arbetar de fram tillsammans och de lägger stort fokus på samspel med inslag av frijazz och mycket improvisation. Blunda tar dig med på en resa som alltid blir ett helt nytt äventyr.

Gå in och lyssna på soundcloud och/eller kolla in deras facebooksida genom länkarna:

Soundcloud

Vågen 450 pktr

Vågen är ett ungt jazzband som tonsätter dikter av svenska poeter. Musiken är dynamiskt och känslomässigt laddad, från gömda gläntor till stormande hav. Med stort fokus på text och komposition använder sig Vågen av gamla ord för att skapa någonting helt nytt.

Bandet består av sju aktiva musiker från hela Sverige som samarbetat i olika konstellationer med framstående svenska musiker. Exempel på sådana är Augustifamiljen, Samuel Ljungblahd och Maia Hirasawa.

Onsdag 27april kl. 19.30